Vriendschap van vrouwen gebeurt of niet

Posted on

Vriendschap van vrouwen: het gebeurt of niet

Is er een vrouwelijke vriendschap? Velen zijn bereid om verhalen over jaloezie en verraad vrouwen vertellen. Starry voorbeelden Jennifer Aniston en Courtney Cox, Drew Barrymore en Cameron Diaz Bewijs dat vrouwen kunnen en weten hoe ze vrienden zijn. Wat een vrouwelijke vriendschap is gebouwd en dat ze kan bedreigen, ervaren psychologen op het gebied van relatie.

Wat is vrouwelijke vriendschap en of ze bestaat

We noemen de vriendschap relatie tussen mensen, op basis van dezelfde interesses, vertrouwen, onbewust, hulp, steun. Deze relaties zijn verschillend – sterk en niet erg, oprecht of huurling. Ze zijn gebouwd op verschillende morele principes.

Als ze het over mannelijke vriendschap, dan impliceert wederzijdse bijstand, hulp, steun. Over de vrouwen vriendschap eigenlijk zeggen sarcastisch en behoren tot dit fenomeen sceptische. Alle omdat de relatie tussen vrouwen is complex, divers, zijn ze moeilijk te hetzelfde type te verminderen:

Psychologie van de mannen: als een vrouw om ‘s middags te begrijpen

 • Vrouwen kunnen vrienden korte tijd in een bepaalde situatie, en tientallen jaren kunnen communiceren maken;
 • Relaties met iemand zijn diep gevestigd, oprechte, betrouwbare, met anderen – licht, vriendelijk.

Of vrouwen vriendschap gebeurt: Freepick

Zo gebeurde historisch, omdat:

 • Men United aan het werk uit te voeren, bijvoorbeeld om te jagen, carry extractie.
 • Vrouwen hebben een groot team bleef in de buurt van het vuur.

Dus de noodzaak voor een constante communicatie. Het bestaat nog steeds.

Psycholoog N. EEN. Vednash legt uit dat de eigenschappen van vrouwelijke vriendschap in eerste instantie worden bepaald door het feit dat het de vrouwelijke psyche onderscheidt van mannelijk: sommige vergankelijkheid, verhoogde emotionaliteit. Voor vrouwen, gesprekken zijn belangrijker dan acties. Het doel van de gesprekken is om een ​​emotionele toestand te delen, het vinden van een reactie en begrip, medeleven.

Mannen als ze delen met vrienden problemen, dan met de andere doel – om een ​​oplossing en het verlaten van de situatie te vinden. Vrouwen zijn belangrijk om in detail te bespreken van het probleem, en niet te zoeken naar oplossingen. Daarom wordt aan mannen van hun gesprekken lijken leeg geklets zijn.

Destructieve relaties: redenen en wat te doen

Kenmerken van vriendschap van vrouwen: Freepick

Een ander kenmerk van de vrouwen relatie leidt tot de verbijstering van de mannen. Vrouwen kunnen boos met vrienden, verbaasd door hun optioneel of onoplettendheid, kwalijk genomen met iets in hun gedrag, maar nog steeds in een moeilijke moment dat ze zal draaien om ze te huilen in een vest, omdat naar hun mening, alleen vriendinnen krijgt een goed begrip te vinden van hun emotionele toestand. Mannen zijn compromisloze in relaties met vrienden.

Als gevolg van de eigenaardigheden van de vrouwelijke psyche in hun vriendschappelijke betrekkingen en interferentie meer dan tussen mannen. De reden hiervoor is hetzelfde – ze leiden de gevoelens en emoties die intelligentie controles weinig. Daarom is een dergelijke fenomenen invloed van vrouwen vriendschap:

 • Jaloezie. Psycholoog Lily sheleg benadrukt dat in het hart van dit gevoel instinct overleving en de zorg voor het nageslacht, omdat elke vrouw probeert om hun kinderen te creëren de beste voorwaarden. Honderden jaren, deze rivaliteit niet verdwenen, ontstaat in een verscheidenheid van redenen. Enlighten beter kleren, appartement, werk en t. NS. Het maakt niet voorkomen dat vrouwen in vriendschappelijke betrekkingen, lood geestelijke gesprekken.

Regel drie data: wat is voor wat

 • Diepe kennis van de mens. Vrouwen weten bijna allemaal over vriendinnen, dus er zijn geen illusies over elkaar. Niet iedereen om met zo’n kennis van elkaar te controleren: tegenstrijdigheden verschijnen, hun ideeën en overtuigingen over wat een vriend zou moeten zijn. Dus vrouwelijke vriendschap kan de weg gaan van dating tot vijandigheid.
 • Als een diepe kennis van de vriendin joeglijk in dienst wordt, dan mogelijke verraad, een klap aan de achterkant. Vrouwen kunnen causaal kennis gebruiken tegen de voormalige vriendinnen.

Echter, sterren verhalen bewijzen dat vrouwen in staat zijn om te gaan met hun gevoelens. Bijvoorbeeld Jennifer Aniston en Courtney Cola voor tien jaar speelden in de populaire tv-serie “Friends” en maakte vrienden in het echte leven. Hun carrière was op verschillende manieren: Aniston werd een Hollywood-beroemdheid en de cola in de eerste Echelon werd niet. Maar het interfereert niet met hun communicatie.

Hoe een man te maken met een man na een ruzie: effectieve tips

Kenmerken en regels voor Vriendschap van vrouwen

Twee verdiepingen van de psyche, het zenuwstelsel, hormonen werken op verschillende manieren. Dus vrouwelijke communicatie is anders dan het mannetje. De psychologie van de betrekkingen tussen vrouwen heeft dergelijke kenmerken:

 • Bij vrouwen, vanwege hun emotionaliteit, zijn er niet zoveel feiten en informatie, als emoties, zoals de psycholoog Veronica Stepanova benadrukt. Het doel van het gesprek met de vriendin is het proces zelf, de mogelijkheid om te spreken. Dit is als een psychotherapeutische sessie, waarna er een significante opluchting is.
 • Relaties tussen vriendinnen kunnen lang duren als ze in hen gelijk zijn “geïnvesteerd”. Beide hebben de mogelijkheid om te spreken, beide rekenen op wederzijds begrip of ondersteuning. Als er een storing – vriendschap instort.
 • Het kan stoppen en niet zo natuurlijk, als rivaliteit op school, carrière, in gevoelens voor één man ontstaat tussen voormalige vriendinnen. Vooral in het laatste geval, vrouwen vriendschap sterft, zoals de psycholoog Irina Komarova benadrukt.
 • Oudere vrouwen passen bij de keuze van vrienden bewust, in het belang van, zoals vermeld in het boek “Vriendschap” psycholoog en. MET. Kon. Daarom worden verschillende relaties ondersteund met verschillende vrienden: met één van het boek te bespreken, aan de andere kant dat ze zwemmen in het zwembad, met de derde kan praten aan de zielen en delen van de pijnlijke. Deze relaties blijven altijd wederzijds voordeel. Zo niet – het bestaan ​​en het bestaan ​​stoppen.

Ongezonde relaties: tekenen waarvoor ze kunnen worden herkend

Oprechte vriendschap ontstaat in de vroege adolescentie, wanneer de zielen zijn nog steeds schoon uit de parels en vooruitzicht. Het kan worden bewaard voor vele jaren als de vrouwen samen te groeien op dezelfde manier als hun leven paden zijn vergelijkbaar. Dus, Drew Barrymore en Cameron Diaz ontmoette Diaz in Beverly Hills toen ze tieners waren. Voor drie decennia in hun relaties waren er fokken, maar ze zetten altijd up.

Het gebeurt ook dat de opvattingen over het leven anders geworden, belangen en waarden afwijken. Vervolgens houdt pijnloos vriend.

Ondanks dergelijke emotionele verzadiging, spruitstuk, op zulke uitersten blijven vrouwen vrienden zijn. Slaat deze relaties Naleving van de niet-goede regels, die zijn geschreven door klinisch psychologen Shoba Srinivasan en Linda Weinberger:

Vervelend echtgenoot: hoe om tips te zijn

 • Kies vriendinnen dicht bij sociale status, ontwikkeling, door de familie positie. Minder verschil in deze sferen – minder redenen voor afgunst.
 • Kritiseer geen partner of echtgenote vriendin.
 • Analyseren hoe en in welke situaties de vriendin noodzaak advies. Probeer niet om altijd in de assistent en de counselor.
 • Persoonlijke conflicten erachter te komen met degenen met wie zij zijn ontstaan: met haar echtgenoot, baas, familieleden. Laat je vriendinnen niet trekken in uw problemen.
 • Houd een psychologische afstand in vriendschap. Niet de vraag van een vriend van toewijding, respect voor haar persoonlijke tijd. Beperk de informatie die de vriendin vertrouwen, althans in het oog voor het bij toeval dat ze niet de buitenstaanders weten.
 • Let op de gelijkwaardigheid voorwaarden voor hulp. Als u betaalt tijd, zorg, aandacht voor je vriendin, dan heb je het recht om te verwachten dat dit van haar.
 • Decency vereist bescherming van de belangen van een vriend in haar afwezigheid. Niet bekritiseren met vreemden, houdt de informatie geconfigureerd voor u, anders ruzies en conflicten zijn onvermijdelijk.

Psychologie van de Liefde: Quotes

De vriendschap van vrouwen heeft het recht om te bestaan, omdat een vrouw kan kamagra bestellen belgie niet leven zonder haar, ze communicatie nodig. Het is belangrijk om zijn regels te onthouden en ga een goede relatie. Echte vriendschap of niet – de tijd zal laten zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *